Kérdése van?
ÍRJON NEKÜNK
VÁLASZOLUNK
 
 • Milyen módon van megoldva az étkezés a táborban?

  Napi ötszöri étkezést biztosítunk a gyerekek számára. Reggeli, tízórai, meleg ebéd, uzsonna és vacsora.

 • Hol alszanak a táborban a gyerekek?

  A gyerekek szállásául sátrak szolgálnak. 6-8 fős sátrakban kerülnek elhelyezésre a táborozók.

 • Vegetáriánus és ételérzékenyek ételigényeit is figyelembe tudják venni?

  Igen. Igény szerint ehhez igazítjuk a napi ételek megrendelését illetve a menü kialakítását, ezért ezt a körülményt mindenképpen szükséges a jelentkezésnél megadni az egyéb résznél.

 • Gyógyszert szedő vagy allergiás gyerekek táboroztatására is van lehetőség?

  Igen. A táborban mindig elérhető egy egészségügyis személy, aki bármilyen egészségügyi problémánál a gyerekek segítségére siet. Rendszeresen gyógyszert szedő gyerekeknél felügyeli, hogy az bevételre is kerüljön.

 • Hozhat a gyerekem a táborba magával saját ennivalót?

  Természetesen hozhat, de nem szoktuk javasolni. A napi ötszöri étkezés és a hozzátartozó repetázási lehetőség ki szokta elégíteni az igényeket. Az úgynevezett konyhasátorban van egy kis rész kialakítva, ahova a táborozók eltehetik a magukkal hozott élelmet, ez főként rágcsát szokott tartalmazni.

 • Milyen öltözet, ruházat szükséges a tábor idejére?

  Hideg és meleg időre egyaránt javasolt ruhát elpakolni, hiszen estére le tud hűlni az idő, illetve eső is mindig lehetséges. Egy kényelmes cipő a túrákhoz, sportokhoz, játékokhoz mindenképpen ajánlott. Alvó öltözet, fürdőruha, esőkabát, vízálló cipő is hasznos lehet a táborozásra bepakolt táskában.

 • Milyen eszközökre lehet szüksége a táborban?

  Zseblámpa, hálózsák, szúnyog- és kullancsriasztó szerek, napszemüveg, sapka/kendő, naptej, esőkabát, sportcipő.

 • Mi az, amit mindenképpen ajánlott elcsomagolni?

  Meleg ruha, nyári ruha, hálózsák, kényelmes cipő, törölköző, fogkefe, fogkrém, tusfürdő, alvó ruházat, sapka, naptej, zseblámpa, szúnyog- és kullancsriasztó szerek, esőkabát, fürdőruha.

 • Hol van pontosan a tábor?

  Az Újudvari hegyen a nagykanizsai TV torony melletti tisztáson. Újudvarra beérve pontosan ki van táblázva az útvonal hozzá.

 • Milyen módon van megoldva a tisztálkodási lehetőség?

  Kiépített külön fiú és lány tusoló rész és fürdősátor van kialakítva a tábor szélén. Illetve mobil WC-k kerülnek kihelyezésre, melyek rendszeresen pár naponta kerülnek kitisztításra.

 • Lehet e telefont, laptopot vinni a táborba?

  Hozni sok mindent lehet, de nem szükséges. A telefon ma már mindenkinek az alapfelszereléséhez tartozik, de laptop egyáltalán nem igényelt a táborban, sőt az áramforrás biztosítása is nehézkes lenne. A telefonok töltését tudjuk biztosítani, melynek helyét és módját a táborban ismertetni is fogjuk a táborozókkal.

 • Lehet-e alkoholt vinni a táborba?

  Nem, sőt, ha táborozónál alkoholt találunk, azonnal elkobzásra kerül. Az alkohol fogyasztása egyáltalán nem engedett meg a táborozók számára.

 • El lehet e hagyni a tábor területét? Le lehet e menni a faluba?

  Nem. Csakis csoportvezető engedélyével vagy kíséretében,kivételesen indokolt helyzetekben.

 • Szükséges lesz e pénzre a táborban bármilyen vásárlási lehetőség kapcsán?

  A tábor befizetésén felül, van lehetőség táboros póló és baseball sapka vásárlására. Ezen kívül nem lesz szüksége a gyerekeknek pénzre a táborozás ideje alatt.

 • Jöhet-e nem katolikus, vagy nem vallásos gyerek is a táborba?

  Igen jöhet. Minden érdeklődő irányában nyitottak vagyunk. Azt viszont kérjük, hogy a fiatalok a tábor valamennyi programján (így a reggeli-esti imádságokon, és a szentmisén is) vegyenek részt. Ez azonban a program szerkezetéből adódóan (ahol a vallásos pontok mellett hangsúlyos szerepet kapnak a sportos, játékos elfoglaltságok, profán témájú ismeretterjesztő előadások is) tapasztalataink szerint nem szokott problémát okozni a templomba nem vagy ritkán járó, illetve más felekezetekhez tarozó fiatalok számára sem.

Nem találja a választ a kérdésére?

Amennyiben olyan kérdése van, amire nem talál választ a weboldalunkon, írjon nekünk vagy hívjon és igyekszünk mihamarabb válaszolni!